پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

راز جذب مشتری یک سرآشپز چینی «طبخ پاستا با تریاک»!

بعد از گزارشاتی مبنی بر اعتیادآور بودن یک پاستا در رستورانی در چین، پلیس راز طبخ آن را با مواد مخدر فاش کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 14
کد خبر: ۱۰۲۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس چین بعد از دریافت گزارشاتی مبنی بر اینکه ممکن است یک رستوران در شهر «جیانگ سو» از مواد غیرقانونی برای خوشمزه‌تر شدن غذای خود استفاده کند به این رستوران رفته و صاحب رستوران را دستگیر و راز پاستا‌های اعتیادآور آن را فاش کرد.

بر اساس اعترافات «لی» صاحب رستوران او از اواخر مردادماه از مواد مخدر خشخاش (تریاک) برای طبخ پاستا‌های رستورانش استفاده می‌کرده است. او وقتی لو رفت که پلیس فیلم‌های رستوران را بازبینی کرده و فهمید «لی» پودری مشکوک بر روی پاستا‌ها می‌ریخته است.

نتایج بررسی نمونه‌هایی از ظروفی که مواد پاستا روی آن باقی مانده بود نشان می‌داد این مواد حاوی مقادیر بالایی «پاپاورین» و سایر ترکیبات غیرمجازی بودند که مشتقات تریاک هستند.

پلیس چین نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد توانسته است ترکیب پودر خشخاش را با سس فلفل چیلی پیدا کند و به همین دلیل بوده است که پاستا‌های این رستوران اعتیادآور و برای بدن به شدت مخرب و خطرناک بوده‌اند.

صاحب رستوران هدف خود را از این کار جبران کردن خسارت ناشی از شیوع بیماری کووید-۱۹ و از دست دادن بیشتر مشتری‌های خود عنوان کرد.

رستوران لی با این کار به سرعت رشد کرد و سود روزانه آن سه برابر شد، اما بعد از رسیدن گزارشاتی مبنی بر اعتیادآور بودن پاستا‌های این رستوران، راز خطرناک پشت این پاستا‌ها فاش شد و حالا صاحب رستوران پشت میله‌های زندان است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر